Wij maken de juiste match tussen mensen en fast-growing bedrijven

Talent Acquisition Network brengt start-ups, scale-ups en corporates met de beste mensen in tech, finance en e-commerce samen.

Door onze recruitment inzet bereikt jouw bedrijf de volgende mijlpaal

Talent Acquisition Network is een samenwerking van gespecialiseerde Talent Acquisition partners en recruitment specialisten die altijd de perfecte koppeling tussen professional en bedrijf maken. Wij adviseren, introduceren en zorgen ervoor dat de juiste mensen op de juiste plek komen. Wij zijn niet alleen je preferred partner op het gebied van recruitment, we kunnen alle hiring needsaanpakken. Van headhunting tot interim-oplossingen en van in-house trainingstrajecten over Employer Branding en LinkedIn sourcing tot sollicitatietraining. Samen worden mijlpalen behaald, nieuwe doelen vastgesteld en altijd met een duidelijke stip op de horizon.

Onze persoonlijke services brengen jouw bedrijf in versnelling

Headhunting

Op zoek naar een echte specialist binnen je marketingteam, sales afdeling of staat er een management- of directeursfunctie open binnen jouw scale-up of corporate? Met onze skills als headhunter vinden we de kandidaat die bij jullie past.

Lees verder

Interim oplossingen

Soms zoek je een flexibele oplossing. Je bedrijf heeft bijvoorbeeld net een succesvolle investeringsronde gedaan en is daarom op zoek naar het invullen van nieuwe rollen binnen groeiende teams. Of er staan meerdere belangrijke vacatures tegelijkertijd open en de juiste personen zijn nog niet gevonden. Dat is right up our alley. We kunnen op-maat gemaakte trajecten samenstellen op het gebied van recruitment, arbeidsmarktcommunicatie en/of sourcing.

Lees verder

Trainingen

We geven graag onze kennis door en hosten daarom verschillende type recruitment trainingen die aansluiten bij jullie skills. Van LinkedIn Sourcing, Inmail training, sollicitatie training tot Employer Branding.

Lees verder

Advies

Sparren met een ervaren gesprekspartner over een bepaald recruitment vraagstuk kan je vernieuwde inzichten geven. Dat doen we graag. Ook kunnen we een volledige recruitment scan uitvoeren. Onze adviesopties zijn breed en altijd op maat.

Lees verder

Wat anderen over ons zeggen

Wij zijn trots op ons werk en vooral op de mensen waar wij mee mogen werken. Samen knetterhard werken om verdere groei mogelijk te maken, carrièremogelijkheden te openen en het beste uit iedereen te halen. Hieronder een greep van bedrijven waar wij mee samenwerken.

Jordi is een prettig persoon om mee samen te werken. Hij is in staat kandidaten te leveren die passen bij de vacatures die u aanbied. Jordi kent zijn werk en dat zie je aan zijn zelfverzekerde manier van communiceren met de sollicitant en de bedrijven. Op persoonlijk vlak is hij geweldig om mee te praten over alles wat er speelt en de onderwerpen waarover gesproken moet worden. Ik beveel Jordi aan bij elk bedrijf dat op zoek is naar sollicitanten van uitstekend niveau.


Hila Leupen-Turabaz

Senior Corporate Recruiter – Rabobank

Jordi heeft mij positief verrast met de kandidaten die gevonden zijn en bereid te vinden om met ons het gesprek aan te gaan. Ook je erg goede voorbereiding vooraf en stipte opvolging van de afspraken. Ik zou Jordi zeker nog eens aanbevelen wanneer we weer in de situatie zijn dat we geschikte professionals moeten gaan zoeken!


John

Afdelingshoofd kwantitieve analyse – Rabobank

Jordi heeft mij op een professionele en persoonlijke manier benaderd via LinkedIn met de vraag of ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging. Wat mij aansprak aan zijn benadering was dat hij er een persoonlijke draai aangaf en snel over ging tot actie. Hierdoor had ik in een korte tijd een goede indruk van de uitdaging en van het nieuwe bedrijf waar ik aan de slag ben gegaan. Gedurende het sollicitatietraject heeft Jordi mij goed op de hoogte gehouden en was hij ook altijd erg geïnteresseerd in de afloop van mijn interviews en sollicitatiegesprekken. Kortom, ik heb prettig met Jordi gecommuniceerd en ben erg blij met de nieuwe uitdaging die hij mij bezorgd heeft!


Leon

Kandidaat - Rabobank

Ik heb Jordi leren kennen via Talent Acquisition Network. Hierin heeft hij vakkundig mijn profiel gelinked aan een ingenieursbureau. Niet alleen de klik met Jordi was er, maar ook met mijn nieuwe werkgever. Jordi heeft een goede mensenkennis waarin hij de juiste talenten bij de juiste werkgever kan koppelen op basis van vakgebied/sector.


Faried Amanatkhan

Stedenbouwkundig Ontwerper – Amsterdams Vastgoed Beheer

Wij doen al enige tijd zaken met Talent Acquisition Network (Jordi Tan) op het gebied van werving en selectie. De snelheid waarmee Jordi zijn werkzaamheden uitvoert zijn zeer positief, soms zelfs zo snel dat wij hem niet kunnen bijhouden. Jordi weet snel de spijker op z’n kop te slaan, luistert goed maar zegt ook wanneer hij het ergens niet mee eens is of anders adviseert. Eerlijk en oprecht met snelle communicatie!


Willem Theiner

Eigenaar – Theiner ICT

Via LinkedIn werd ik geheadhunt door Jordi. Uit nieuwsgierigheid erop gereageerd en zo is het balletje gaan rollen. Uiteindelijk heeft het me een droombaan opgeleverd. Een kans die ik zonder hem niet zou hebben gehad. Contact met Jordi is altijd laagdrempelig geweest in het gehele proces. Na ieder gesprek nog even een whatsapp sturen met of alles gelukt is en of hij mij nog ergens bij kon helpen. Al met al een zeer fijne omgang!


Sam Hu

Aquisiteur – 1828 Groep

Ik heb het contact met Irene heel persoonlijk, makkelijk en positief ervaren. Irene denkt goed mee en is goed bereikbaar. Dat maakt het makkelijk om contact te leggen. Voor mij als kandidaat kan Irene haar enthousiasme over een bepaalde opdracht goed beschrijven zonder er teveel druk op te leggen. Heel fijn is dat! Ik bek zeker positief over de bemiddeling van Talent Acquisition Network en zou hun absoluut aanraden, zowel als opdrachtgever als kandidaat


Marieke Agtmael

Onlangs de LinkedIn sourcing en Inmail training bij Talent Acquisition Network gevolgd. Irene Tan-Perk is een fijne trainster die op een duidelijke en gestructureerde manier de basis principes van LinkedIn uitlegt. Hoe kom je tot de juiste zoektermen en hoe zet je deze om in filters en combinaties van filters, waardoor je optimaal kunt zoeken. Via de Inmail training krijg je handige tips om mogelijke kandidaten op een zo persoonlijke manier te benaderen waardoor jouw bericht er tussenuit springt.Erg leerzaam en ik raad het aan iedereen aan!


Simone van Gorp

Hotelspecials

Jordi is een enthousiaste en betrokken sourcer. Hij denkt met je mee en communiceert open en eerlijk. Dank voor de fijne samenwerking Jordi!


Maudy van der Heide

BeFrank

Irene, thank you so much for your fantastic contribution to Sympower. When you started as Recruitment Lead it was chaotic and very challenging. The recruitment process is now completely flying, well organized and all of the people that we hire are INCREDIBLE. Huge Kudos to you and the recruitment team and thank you so much for this.


Simon Bushell

Founder & CEO - Sympower

Onze partners

TAN is niet alleen een netwerk van recruitment specialisten, maar binnen ons netwerk rekenen wij ook ons uitgebreide portfolio van partners. Onze partners zijn gedreven opdrachtgevers die op zoek zijn naar recruitment oplossingen om hun ambitieuze doelen te behalen waarbij groei voorop staat. We zijn trots op deze samenwerkingen. Staat jouw bedrijf er straks ook bij?

Vacatures waar wij ons voor inzetten

Wij delen graag vacatures van onze partners. Dit zijn bijzondere baanmogelijkheden die we willen invullen met ambitieuze professionals die een klik voelen bij de baan en het bedrijf waar wij voor werven. Een breed scala aan sectoren kunnen aan bod komen bij onze vacatures; finance, tech, sales of business development – binnen jonge upcoming startups, snelgroeiende scale-ups of reeds gevestigde corporates.

Business Analist

Ben jij bekend met informatieanalyse en software ontwikkeling en zoek jij uitdagende opdrachten binnen de wereld van de keteninformatisering, dan is deze functie iets voor jou!

Bekijk vacature
Applicatiebeheerder

Ben jij als applicatiebeheerder ondernemend en vastberaden? Vind je het belangrijk om mee te blijven draaien in nieuwe technologische ontwikkelingen? Dan is deze functie iets voor jou!

Bekijk vacature
Tester

Ben je een enthousiaste tester die het belangrijk vindt om te werken aan software die ertoe doet? Vind je het leuk om nieuwe diensten te ontwikkelen in een organisatie waar geen dag hetzelfde is? Dan is deze functie iets voor jou!

Bekijk vacature
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then